Hasznos

Hogyan zajlik az autómentés?

Autómentés

Szorult helyzetbe került és azonnal autómentőre lenne szüksége? A legnehezebb dolog ilyenkor, hogy átgondoltan cselekedjünk, így ha tudjuk mi fog történni, melyek az autómentés lépései, nyugodtabbak lehetünk a szorult helyzetben.
Baleset vagy csak egyszerű műszaki hiba esetén bizony nehéz nyugodtnak maradni, ám ez a legfontosabb! Elsősorban az ijedtség leküzdése után egy balesetnél legfontosabb az elsősegély nyújtás és a sérültek felmérése. Miután felmértük a helyzetet és mindenki biztonságban van, az autóról is gondoskodni kell a kialakult helyzet és esetleges károk, sérülések miatt.
Mielőtt hívja az autómentőt, általános kérdésekre készüljön fel; gurul-e az autó, lehet-e kormányozni, honnan történik majd a mentés, milyen típusú gépjárműről van szó.
Autómentőnk nonstop hívható, így bármikor éri a baj, ránk számíthat. A megkeresésünk után felvisszük adatait a rendszerbe és hatékony, gyors megoldást biztosítunk személyre szabottan. Ránk a legszorultabb helyzetben is számíthat, keressen minket bizalommal!

Új autó külföldről? Nem gond!

autoszallitas

A mai gazdasági helyzetben vannak bizonyos esetek, amikor költséghatékonyabb megoldást nyújt valaminek a beszerzése külföldről. Azonban a szállítással már akadhatnak gondok a gyakran óriási távolság miatt, ezért érdemes alaposan utánajárni a lehetőségeknek.

Az autószállítás külföldről hosszas folyamat, mely sok veszélyt is magában hordoz, így érdemes megbízható szakemberre bízni azt. De pontosan milyen előnyökkel is jár a szolgáltatás igénybevétele?

  • Időt spórol meg Önnek – hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy a munkát és családot hátrahagyva utazzon akár több száz vagy ezer kilométert
  • Költséghatékony – megspórolhatja az oda utat
  • Biztonságos – garanciát biztosít Önnek, hogy a vásárolt gépjármű időben és épségben érkezik meg

Ha Önnek is egy megbízható és rutinos sofőrre lenne szüksége, aki vállal autószállítást külföldről, forduljon hozzám bizalommal, a nap bármely szakaszában! Segítek, hogy új autója rövid időn belül és tökéletes állapotban Önhöz kerüljön!

Megbízható autómentés Önnek is!

Az autós közlekedés komfortos, gyors, modern és rugalmas utazást tesz lehetővé mindenki számára, de mivel itt is egy gépről van szó, előbb-utóbb bekövetkezhet az, ami minden autótulajdonos rémálma: meghibásodik, elromlik, lerobban. Rosszabb esetben éppen egy utazás közepén, távol minden segítségtől.

Vagy mégsem? Probléma esetén a segítség gyorsan megérkezhet, csak tudni kell, hol keressük.

Ha gyors, megbízható autómentésre van szüksége, csak hívjon engem!Nem számít, hogy külföldön vagy belföldön érte utol a kellemetlenség, mert rám bármikor bárhol számíthat. Rutinomnak és felkészült gépparkomnak köszönhetően éjjel-nappal rugalmasan a bajba jutott autósok szolgálatára állok. Velem nincs fél napig tartó várakozás, reménytelen vesztegelés vagy horrorisztikus árak. Igény szerint vállalok utas szállítást, akár 7-8 személyre is. Lerobbant, karambolos autók szállítása egyaránt megoldható.
Válassza a gyors és megbízható segítséget, hívja autómentőmet, ha bajba jutott!

Kedveznény

Rendszeres fuvarok esetén lehetőséget biztosítunk kedvezményes díjszabás alkalmazására is.
Kérjen ajánlatot!