Autószállítás

Autószállítás bel- és külföldön, gyors, pontos olcsó.
autószállítás

Non-stop hívható: +36/30/947-72-71

Autószállítás autószállító belföldön

Autószállítás autószállító tevékenységem kínálom belföldön, egész Magyarország területén. Meglevő eszközparkom lehetővé teszi főprofilom mellett egyéb feladatok ellátását is. Sok éves gyakorlattal, tapasztalattal a megfelelő eszközökkel és kedvező feltételekkel vállalom járművének szállítását. Autószállítás az ország egész területén munkaszüneti illetve, ünnep napokon is. Szűkség esetén akár 5 utassal. Gépjárművét igényeinek megfelelően, az Ön lakhelyére vagy akár szervizbe szállítom. A folyamat, nem csupán egyetlen egy járművel kivitelezhető. Egy időben ugyan azon fuvarral több autó egyszerre is szállítható. Ez esetben Ön lényegesen olcsóbb viteldíjat fizet. Szállítás előzetes egyeztetés után. 
Kérjen árajánlatot!

Autószállítás autószállító külföldön

Autószállítás hazánkból külföldre és külföldről Magyarországra, de akár egész Európában is. Itthon vásárolt autó külföldre szállítása, vagy külföldön vásárolt jármű hazahozatala. Nagy gyakorlattal rendelkezem az autószállításban, autómentésben, és a szükséges eszközök is rendelkezésre állnak. Minden problémára megtalálom a megoldást. Szállítás akár 5 utassal, de megoldok autóbeszerzést is, amiben a tulajdonos személyesen részt vehet a helyszínen. Arra is lehetőség van, hogy egy út alkalmával több járművet szállítsunk haza. Ez esetben komoly megtakarításra tehet szert. 
Kérjen ajánlatot!

Gépek és eszközök szállítása

Szállítás magas színvonalon, korszerű járműparkkal. Nagy tapasztalattal és kedvező árakkal állok ügyfeleim és leendő ügyfeleim rendelkezésére. Vállalom gépek, munkagépek, építőiparigépek, eszközök, mezőgazdasági felszerelések és mezőgazdasági gépek szállítását. A legjobb áron szállítok traktorokat, targoncákat, árokásókat és járműveket. Szolgáltatásom külföldön és belföldön, egész Európában igénybe vehető. Maximálisan szállítható hosszúság pótkocsin 8 méter. Éljen a visszfuvaros szállítási lehetőséggel, mellyel jelentősen megtakaríthat. Bonyolultabb feladatok esetén, előzetes szemrevételezést végzünk.
Kérjen ajánlatot!

Autószállítás szolgáltatás

szállítás

– 1  vagy 2 autó szállítása egyszerre
– személygépkocsi fuvarozása tréleren
– kisteherautó 3,5T-ig szállítása
– mezőgazdasági eszközök fuvarozása
– lakókocsi szállítás, vontatás
– külföldön vásárolt jármű hazaszállítása
– ollós emelők, targoncák szállítása 2.8T-ig
– autószállítás akár személy(-ek) szállításával is
– gépszállítás, gépvontatás
– hajó vontatás, szállítás

Árak, díjak

árak-díjak

1 autó 000 Ft/km
2 autó 000 Ft/km
viszzfuvar akár 000 Ft/km
A díjak tájékoztató jellegűek, kérje ingyenes árajánlatomat!

Hívjon segítek!

Non-stop hívható telefonszámok!

telefon
  • +36/30/947-72-71
  • +36/30/343-44-04